Certificaten

Presswood International BV heeft maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel staan. Zo zijn wij o.a. bezig met het behalen van het "Cradle-2-cradle" certificaat.

Daarnaast hebben wij reeds de volgende certificaten en erkenningen:

Certificaten

PEFC™

Onze producten zijn 100% PEFC gecertificeerd (Certificaat nr. CH09/2251.00). Wij vinden het belangrijk dat deze herkomst wordt aangetoond door middel van geloofwaardige, onafhankelijke Chain of Custody-certificering op basis van internationaal overeengekomen eisen en normen. In dit kader erkennen wij het PEFC label op basis van gelijkwaardige principes als bewijs voor aantoonbare herkomst uit duurzaam beheerd bos.

 

Inkoop, breken van herwonnen materiaal voor het persen en verkopen van geperste klossen en pallets (100% PEFC certified) gebruikmakend van de fysieke scheidingsmethode.

 

 

Chain of custody

Chain of Custody

FSC®

Onze producten zijn FSC gecertificeerd 100% (Certificaat nr. SGSCH-COC-030044). De Forest Stewardship Council (FSC) is een internationale organisatie die zich inzet voor behoud en verantwoord bosbeheer wereldwijd.

 

Inkoop, breken van herwonnen materiaal (post consumer), voor het persen en verkopen van geperste klossen en pallets  (FSC Recycled 100%) gebruik makend van het transfer systeem.

 

Chain of custody

Certificaten

ISPM-15

Presswood heeft een speciale website waarin zij meer informatie verschaffen op ISPM15: www.ispm15.com .
Hopelijk geeft deze website u antwoord op al uw vragen over ISPM15.
Deze certificaten zijn beschikbaar, neem hiervoor contact op via:
NL (+31)0341 553379 of stuur een email naar:pallets@presswood.nl

UK (+44)01277 811 085 of stuur een email naar: office@inkapallets.co.uk

 

Download ons certificaat, vul uw persoonlijke gegevens in en print het invul PDF-formulier uit.