Gebruikerstips

BESPAAR OPSLAG

1. Heftruck vork instellen

Instelling van de vork op 56 cm. Bij de kleinere formaten pallets de vorkinstelling individueel aanpassen.

BESPAART U KOSTBARE OPSLAGPLAATSEN

2.) Opslag

Presswood pallets bespaart u kostbare opslagplaatsen. NB: de pallets bij voorkeur binnen opslaan. Indien de pallets toch in de open lucht geplaatst worden, gebruikt u dan kunststof hoezen. Dit geeft bescherming tegen regen en zorgt dat de pallets niet op een natte ondergrond staan.

TEGEN ELK GEWENST AANTAL

3.) Pallets afstapelen

U kunt elk gewenst aantal pallets eenvoudig van een stapel halen. Beweeg daarvoor de vorkpunten licht naar beneden en rijdt voorzichtig naar voren om de pallets te liften

ZORGVULDIGHEID

4.) Inrijden

Met de vork naar beneden in de inrijdruimte van de beladen pallet rijden. N.B. de pallet met lading verticaal heffen, vermijdt dat de pallet tijdens het heffen over de grond schuurt.

GEBRUIK EEN GOEDE TUSSENLAAG

5.) Blok stapeling

Wanneer Presswood pallets, beladen met zachte goederen op elkaar gestapeld moeten worden, gebruik dan als tussenlaag bijvoorbeeld een houten plaat.

STABILITEIT

6.) Pallets gelijkmatig lossen

NB: let op, lost u de pallets, net zoals bij alle soorten pallets gelijkmatig uit/van de wagen om de gelijkmatige belading en de stabiliteit niet in gevaar te brengen.

BEDRIJFSVEILIGHEID

7.) Misbruik

Om de bedrijfsveiligheid niet in gevaar te brengen, laat geen personen op de pallets plaatsnemen om vervoerd/geheft te worden.

MILIEUVRIENDELIJK

8.) Milieu

Presswood pallets zijn milieu vriendelijk. De pallets worden niet alleen uit gerecycled hout vervaardigd, maar kunnen ook weer opnieuw verwerkt worden tot nieuwe Presswood pallets, wanneer deze na gebruik beschadigd zijn.