Over ons

De eerste Presswood pallet (vernoemd INKA Pallets) werd gemaakt in 1971 in Siegertsbrunn net buiten München. Deze productie faciliteit is verplaatst naar Nederland in de vroege jaren tachtig. Ondertussen worden Presswood pallets gemaakt in twee productielocaties in Europa en twee in de Verenigde Staten.

Presswood pallets zijn verkrijgbaar in alle standaard maten, variërend van een ¼ pallet tot CP3-formaat. Distributie vindt plaats via een breed distributienetwerk met meer dan 160 verkooppunten in Europa en in tal van andere landen wereldwijd.

Presswood pallets worden vervaardigd volgens een gegarandeerde ziektevrij proces. Hierdoor zijn de onze pallets bij uitstek geschikt voor wereldwijde export zendingen als universele ladingdrager.

De internationale wetgeving met betrekking tot zoals ISPM 15 / NIMF 15 zijn voor Presswood pallets niet van toepassing. Certificaten worden door Presswood kosteloos verstrekt of kunnen via deze website gedownload worden.

Het antwoord op de vragen waar de industrie naar opzoek is.

De Vierhouten Groep

De Vierhouten Groep is dé verzamelnaam voor verschillende bedrijven die slimme oplossingen voor verpakkingen en transport in huis hebben.  De combinatie van het aanbod van deze bedrijven is het antwoord op vele vraagstukken uit het bedrijfsleven.

Deze bedrijven binnen de Vierhouten Groep presenteren wij u graag op onze website en lees wat de Vierhouten Groep voor u kan betekenen, www.vierhoutengroep.nl

 

 

Een wereld, een pallet.

Mondipal

Mondipal, een wereld aan oplossingen voor verpakken en vervoeren. Producten die het verpakken en vervoeren eenvoudiger en efficiënter maken.

Mondipal is leverancier van kunststof pallets, kunststof containers, bakken en kratten. Producten die het verpakken en vervoeren eenvoudiger en efficiënter maken. Het Mondipal assortiment is zeer breed; van one-way lichtgewicht pallet tot heavy duty pallets voor meermalig gebruik. Van kleine kunststof kratten tot groot volume containers. Mondipal staat voor duurzaamheid, kwaliteit een goede service en betrouwbaarheid. Een wereld aan oplossingen, waarvan u op deze website een indruk krijgt. www.mondipal.nl

Asbestzakken, bigbags voor asbest, bigbags voor bouw/sloopafval en industrie

Portex-Holland

Portex Holland is een toonaangevende leverancier van diverse big bags en asbestzakken.Wij leveren zowel rechtstreeks uit voorraad alsmede klantspecifiek geheel naar de wens van de klant. Door onze jarenlange ervaring met diverse verpakkingsmiddelen hopen wij ook u van een passend en aantrekkelijk advies te kunnen voorzien. Onze kernwaarden zijn: Persoonlijk contact, flexibiliteit en oplossingsgerichtheid. www.portex-holland.nl

verpakkingsoplossingen

Portex verpakkingen

Portex Verpakkingen B.V. is sinds 1987 een toonaangevende producent en groothandel van diverse (glasheldere) verpakkingsmaterialen.

Portex Verpakkingen B.V. is gespecialiseerd in de productie en verkoop van onbedrukte en bedrukte glasheldere verpakkingen.
Wij leveren echter verpakkingen in de meest brede zin van het woord en is o.a. actief in de volgende sectoren: wenskaarten, food, industrie, pharmacie.

Wij leveren zowel rechtstreeks uit voorraad alsmede klantspecifiek geheel naar de wens van de klant.
Door onze jarenlange ervaring met diverse verpakkingsmiddelen hopen wij ook u van een passend en aantrekkelijk advies te kunnen voorzien.

Onze kernwaarden zijn: Persoonlijk contact, flexibiliteit en oplossingsgerichtheid. www.portex.nl

Palletklossen en verpakkingshout

Euroblock

Euroblock-Verpackungsholz GmbH is een verkooporganisatie voor verpakkingshout. De vennoten van Euroblock Verpackungsholz GmbH zijn het Nederlandse bedrijf Presswood International B.V. uit Ermelo PfeiferHolz GmbH met een zetel in Unterbernbach/Duitsland. Beide ondernemingen  participeren voor 50% in Euroblock. De voordelen die deze joint-venture biedt op gebied van  professionele verpakkingsoplossingen liggen voor de hand: een omvangrijke internationale knowhow, een hoge servicegraad en een geoptimaliseerd productassortiment wat veelal just-in-time geleverd kan worden. Met onze 30 jarige ervaring in de productie van pershout klossen kan Euroblock aan veel wensen van haar afnemers voldoen.  www.euroblock.com

The largest European manufacturer of disposable pallets

INKA

INKA Paletten GmbH (Inka pallets Ltd.) is the largest European distributor of disposable pallets made of the patented derived timber product Werzalit. The first INKA pallet was made in 1971 in Siegertsbrunn just outside Munich. The registered office of the company is still located there today. In the meantime, INKA has two manufacturing locations in Europe and two in the USA. www.inka-paletten.com

Leading producer and wholesaler of a diverse range of flexible packaging

Westflex

Westflex has been a leading producer and wholesaler of a diverse range of flexible packaging since 2001, our staff have more than 30 years experience in the market. We can supply either directly from STOCK or provide custom made products to our customers individual requirements. Based on our many years of experience with a diverse range of materials and applications we are able to provide the very best advice and service. We pride ourselves on our personal contact, solution focused approach and above all our flexibility.  www.westflex.co.uk

Een transportbedrijf gespecialiseerd in het vervoeren van groupage, deelzendingen en volle ladingen

A2b-online

A2B-online is een transportbedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het vervoeren van groupage, deelzendingen en volle ladingen van en naar het Verenigd Koninkrijk. Ons onderscheidend voordeel kunt u ervaren vanaf de eerste zending die u online bij ons opgeeft. Wij hebben namelijk alle handelingen die geautomatiseerd kunnen worden in ons portal verwerkt.

Daarmee houden wij de kosten zo laag mogelijk en kunnen onze mensen zich bezig houden met wat voor u belangrijk is. Dat uw goederen op tijd bij uw klanten worden afgeleverd. En dat tegen de laagst mogelijke kosten. Voor transport van/naar Engeland, vanuit Nederland, België en Duitsland moet u bij A2B-online zijn!

Ook bieden wij totaaloplossingen op het gebied van freight management waarbij wij samen met u werken aan optimalisatie van klanttevredenheid en kostenbeheersing.. www.a2b-online.com

Transport

A2b-online container

Container Division door/door

Met onze lo/lo (lift on/lift off) short sea service vanaf Moerdijk naar de UK bieden we onze klanten de meest kostenbesparende geïntegreerde door to door route tussen het Continent en de UK aan. Onze containervloot bestaat uit 45ft palettenbrede high cube containers, die u het optimum voor vele soorten ladingen bieden. Daarnaast is dit containertype ideaal geschikt voor het vervoer via multimodale systemen zoals binnenschip en spoor, zodat ladingen die een lange afstand naar de haven moeten overbruggen, deze op een milieuvriendelijke manier en niet via de weg kunnen afleggen.

Moerdijk is ideaal gelegen en ligt iets buiten Rotterdam, Europa’s grootste containerhaven.

Het verschepen van containers via Moerdijk verlaagt de truckingkosten aanzienlijk. Het voordelig verschil in kilometers voor ladingen vanuit het oostelijk binnenland bedraagt 31 kilometer ten opzichte van de dichtstbijzijnde short sea terminal in Rotterdam. Daarbij komt, dat Moerdijk buiten het filegevoelige en sterk belaste snelwegennet rond Rotterdam ligt. Dit alles leidt ertoe, dat we een kostenefficiënte planning kunnen creëren en CO2-emissies verlagen. Hierbij is ons voordeel uw voordeel!

Onze service en ons business model zijn gebaseerd op persoonlijke relaties met onze klanten, betrouwbaarheid, continuïteit en duurzaamheid.  www.a2b-online.com